Venelased vajasid edasipääsuks võitu ning kui Aleksandr Samedov nad Kaasanis avapoolajal juhtima viis, oli kõik hästi minemas. Rõõm kestis aga vaid viis minutit - siis tegi skoori Nestor Araujo ning kohtumine läks vaheajale viigiseisul.

Teisel poolajal sattus taaskord fookusesse venelaste väravavaht Igor Akinfejev ning seda valedel põhjustel - 52. minutil tegi ta ebaõnnestunud väljasööstu, mille järel suunas Hirving Lozano palli väravasse. Palli peaga löömise ajal sõitis oma 100. koondisemängu pidanud Akinfejev sealjuures Lozanole jõhkralt sisse, kuid õnneks pääses mehhiklane vigastusteta.

Teises samal ajal toimunud matšis sai kindla võidu Portugal, kes alistas Uus-Meremaa 4:0. Cristiano Ronaldo penaltivärava järel tegi kahel korral skoori Bernardo Silva, lõppskoori vormistas Nani.

Ronaldo jaoks oli tema värav 75. tabamus Portugali koondise eest - Euroopa vutiriikides on sellest enamat suutnud vaid legendaarne ungarlane Ferenc Puskas, kes lõi oma riigi eest 84 väravat.

Portugal sai ühtlasi kirja A-grupi võidu, samuti seitse punkti kogunud Mehhiko läheb edasi teisena. Venemaa kogus kolm silma, uusmeremaalased jäid nullile.

Homme selgitatakse välja Portugali ja Mehhiko vastased poolfinaalis - B-grupis on suursoosikuteks Tšiili ja Saksamaa.