24-aastane Nathaniel Kerr astus meelega 30-aastase Stuart Parsonsi jala peale, murdes luumitmest kohast. Intsident juhtus eelmise aasta augustis Stockportis Emigration FC ja AFC meeskondade mängus. Mehe mõistis vangi Manchesteri kohus.

Emigration FC kaitsja Parsons ütles kohtus, et jõudis palli vaid kaks korda puutuda, kui Kerr ta kahe jalaga maha niitis, nihestades tema hüppeliigest ja murdes selle kahest kohast.

Parsons veetis kaks nädalat haiglas ning taastumine oli pikk ja piinarikas. Varem aknapesijana töötanud mees väitis, et tema äri lendas selle tulemusena vastu taevast. "Ma pidin õppima uuesti käima ega sa praegugi, aasta hiljem, joosta ega sporti teha," ütles Parsons BBC-le.

Manchesteri politseiohvitse Louise Spenceri sõnul viidi asi kohtusse, kuna sellel olid katastroofilised tagajärjed mehe elule. "Ta ei saanud töötada ega oma noort pere üleval pidada. Ta oli ise enda tööandja ning vigastuse tõttu pidi ta lootma oma tiimikaaslaste lahkusele, kes kogusid raha ja korraldasid heategevusüritusi, et talle vajalikku rahalist toetust tagada. Kogu selle aja jooksul pole Kerr näidanud välja mingit kahetsust. Selle asemel kutsus ta ohvrit "tossikeseks" ning ründas teda verbaalselt, kui ta väljakul valudes väänles," rääkis Spencer.

Naise sõnul näitas vahistamine ja kohtupidamine, et sellist vägivalda sporivõistlustel ei tolereerita.