Karikamängule omaselt andis peatreener Rafael Benitez täna mitmele põhimehele puhkust ja seeläbi teenis oma võimaluse ka 24-aastane Cheryshev. Venelane tõestas end koheselt, viies Reali 3. minutil võõral väljakul juhtima.

Mängu edenedes hakkasid aga levima jutud, et Cheryshev peaks tegelikult kandma mängukeeldu ja täna ta platsil viibida ei tohiks - nimelt oli ta eelmisel hooajal Villarrealis laenul viibides teeninud karikasarjas kolm kollast kaarti, mistõttu mees nüüd ühe mängu vahele pidanuks jätma.

See "pisiasi" oli Reali asjapulkadel aga kahe silma vahele jäänud ja Cheryshev kõigest hoolimata murule astus. Kuigi Benitez poolajal ründaja ka välja vahetas, siis tagantjärgi see kindlasti enam midagi ei päästa.

Real pakub Cadizile raha?

Hispaania jalgpalliliit on nüüdseks juba teada andnud, et kui Cadiz homme lõunaks ametliku protesti esitab, siis Real ka karikasarjast eemaldatakse. Kas Hispaania tugevuselt kolmandas liigas Segunda B-s palliv Cadiz seda ka teeb, pole veel kindlalt teada. Väidetavalt koguneb klubi juhtkond tekkinud olukorra arutamiseks vahetult pärast mängu.

Spekuleeritakse juba ka, et Real Madridi juhtfiguurid soovivad Cadizi protesti sisseandmist takistada, pakkudes neile teatavat valuraha. Antud osas siiski veel mingeid ametlikke kinnitusi pole.

Hetkeseisuga peaks 16. detsembril Santiago Bernabeul toimuma ka korduskohtumine, aga disklahvi puhul seda ei toimuks ja Cadiz pääseks automaatselt 16 parema sekka.

Tundub, et hetkel nii ka läheb, sest Cadizi klubi president Manuel Vizcaino andis mängujärgsel pressikonverentsil mõista, et protest sisse antakse. "Real on ajalooliselt üks olulisemaid klubisid maailmas ja seega ei olnud seda otsust lihtne teha," rääkis Vizcaino, kelle sõnade kohaselt said Reali asjapulgad Cheryshevi mängukeelust teada läbi tema.