55-aastane Pardew, keda Briti kihlveokontorid peavad koos Arsene Wengeri ja Eddie Howe`iga peamiseks favoriidiks Inglismaa peatreeneri kohale, teatas loobumisest enne tänast Evertoniga mängu, kirjutab Eurosport.

"Meil on hetkel klubis väga hea seis nii mängijate, omanike kui struktuuri osas ning ma tunnen, et siin võib midagi ilusat sündida. Seega ma ei soovi ametist lahkuda," kinnitas Pardew, kelle juhendatav Crystal Palace on hetkel Premier League`is seitsmendal kohal.

"Crystal Palace on just see koht, kus ma tahan praegu olla. Fännid on olnud minu vastu uskumatult head ja ma olen ise siin mänginud. See koht on liiga hea selleks, et siit lahkuda," lisas Pardew, kes on varem juhendanud ka Readingut, West Hami, Charltonit, Southamptonit ja Newcastle Unitedit.

Senise peatreeneri Sam Allardyce`i lahkumise järel on koondise ajutiseks juhendajaks kinnitatud Gareth Southgate, kes on Inglismaa U21 koondise peatreener.

Allardyce oli sunnitud ametist lahkuma kolm päeva tagasi, sest ajalehe The Telegraph ajakirjanikud paljastasid, et treener oli valmis vastu võtma 400 000 naela, et aidata nn. "ärimeestel" mängijate üleminekute reeglitest kõrvale hiilida.