Kolme finalisti hulka jõudsid ka Cristiano Ronaldo (Madridi Real/ Torino Juventus ja Portugali koondis) ja Mohamed Salah (Liverpool ja Egiptus).

Kui Ronaldo tuli kevadel koos Realiga kolmandat aastat järjest Meistrite liiga võitjaks, siis Modric saavutas lisaks tugevaima eurosarja võidule suvisel jalgpalli MMil Horvaatia koondisega hõbemedali. Egiptlane Salah tegi aga mullu Liverpooli särgis imelise hooaja, vedades koduklubi Meistrite liigas finaali ja lüües aastaga kõigi sarjade peale kokku lausa 46 väravat.

Aasta treeneriks nimetati oodatult Didier Deschamps (Prantsusmaa), kes juhtis prantslased maailmameistriks. Veel kandideerisid Zlatko Dalic (Horvaatia) ja Zinedine Zidane (Madridi Real).

Parima väravavahi auhinna pälvis suvel Chelsea`st Madridi Reali kolinud belglane Thibaut Courtois, kes hinnati parimaks puurivahiks ka suvisel MMil, kus Belgia võitis pronksmedali.

FIFA sümboolsesse koosseisu pääsesid: David de Gea (Manchester United), Dani Alves (Paris Saint-Germain), Raphael Varane, Sergio Ramos, Marcelo, Luka Modric (kõik Real Madrid), N'Golo Kante (Chelsea), Eden Hazard (Chelsea), Lionel Messi (Barcelona), Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain) ja Cristiano Ronaldo (Real Madrid/Juventus).

Aasta naisjalgpalluri tiitli teenis Marta (Orlando Pride ja Brasiilia). Finalistideks olid ka Ada Hegerberg (Lyon ja Norra) ja Dzsenifer Marozsan (Lyon ja Saksamaa).

Aasta ilusaima värava lõi Liverpooli staarründaja Mohamed Salah (loe lähemalt SIIT).

 Mohamed Salah
Cristiano Ronaldo