Avamängu kodus 2:1 võitnud rootslased peavad tänama Zlatan Ibrahimovici, kes Kopenhaagenis kaks väravat kõmmutas ja nad 2:0 juhtima aitas. Taanlased lõid 81. ja 91. minutil küll kaks väravat tagasi, kuid rootslased võtsid kahe mängu kokkuvõttes 4:3 võidu. Kui raske õhtu Rootsi kaitsjatel oli, näitab väravavõimaluste statistika, mis kujunes taanlaste kasuks tervelt 18:6.

Esimeses mängus 0:2 kaotuse saanud Eesti alagrupikaaslane Sloveenia läks kodus 11. minutil Bostjan Cesari väravast juhtima, kuid hoolimata ponnistustest (väravavõimalused 11:12) vajalikku viigiväravat lüüa ei suudetud.
Jalgpalliõhtu olulisim sõprusmäng peeti Londonis Wembley staadionil, kus mälestati ühiselt Prantsusmaa hümni laulmisega reedeseid traagilisi sündmusi Pariisis. Inglismaa võttis prantlaste üle 2:0 võidu, väravad 39. minutil Dele Allilt ja 48. minutil Wayne Rooneylt.

Teised tulemused:

Makedoonia - Liibanon 0:1
Venemaa - Horvaatia 1:3
Aserbaidžaan - Moldova 2:1
Türgi - Kreeka 0:0
Luksemburg - Portugal 0:2
Austria - Šveits 1:2
Itaalia - Rumeenia 2:2
Poola - Tšehhi 3:1
Slovakkia - Island 3:1

Tänasele planeeritud Belgia ja Hispaania kohtumine on turvakaalutlustel edasi lükatud. Paar tundi enne Saksamaa ja Hollandi mängu, mis pidi toimuma Hannoveris, otsustati ka see mäng pommikahtluse tõttu ära jätta.

Nii võimsalt kõlas Wembleyl Prantsuse hümn: