Kreeka asus mängu juhtima juba 14. minutil, kui Eesti kaitseliin harutati korralikult lahti ning palli saatis väravasse Konstantinos Forounis.

Kohtumise edenedes sai Eesti ka aina paremini mängu sisse ja tekitati ka ise mitmeid võimalusi. Ohtlik oli ka Kreeka, kelle üks rünnaku lõppes löögiga posti.

Eesti ridades tegi üle ootuste korraliku esituse vanameister Konstantin Vassiljev, kes ülendati üllatuslikult algkoosseisu. Praegu klubitasemel Poola tugevuselt kuuendas liigas palliv Vassiljev võitles väljakul isukalt ning näitas sisuliselt enda parimate päevade taset. Ilmselgelt oli see kohtumine tema jaoks tõestamise võimalus nii koondist kui ka klubi silmas pidades.

Vassiljevi kõrval olid Eesti säravamateks mängijateks Siim Luts ja Henrik Ojamaa. Neist esimesel oli ka mitmeid korralikke rünnakuolukordi, mis jäid aga väravaks realiseermata.

Kohtumise lõpus oli Kreekal veel suurepärane võimalus teha skooriks 2:0, kuid Mihkel Aksalu suutis üks-üks olukorras jalaga tõrjuda kreeklaste võiduvärava autori Forounise pealelöögi.

Eesti koondis tuleb Rahvuste liigas taas väljakule teisipäeval, kui võõrsil kohtutakse Soomega. Soome alistas C-divisjoni 2. alagrupi avavoorus 1:0 Ungari.

Koosseisud:

Eesti: Mihkel Aksalu, Gert Kams, Nikita Baranov, Madis Vihmann, Karol Mets, Artur Pikk, Artjom Dmitrijev, Konstantin Vassiljev, Henrik Ojamaa (80. Joonas Tamm), Siim Luts (85. Sander Puri), Henri Anier (63. Sergei Zenjov).
Varus: Sergei Lepmets, Matvei Igonen, Joonas Tamm, Marek Kaljumäe, Sander Puri, Ats Purje, Sergei Zenjov, Ilja Antonov, Enar Jääger, Ken Kallaste, Taijo Teniste.

Kreeka: Vassilis Barkas, Kostas Manolas, Andreas Bouchalakis (78. Alexandros Tziolis), Kostas Fortounis, Kostas Mitroglou (50. Anastasios Bakasetas), Vasilis Torosidis, Dimitris Kourbelis, Dimitris Pelkas (90. Efthimios Koulouris), Sokratis Papastathopoulus, Petros Mantalos, Charalambos Lykogiannis.

Eesti kuulub Rahvuste liigas C-divisjoni 2. alagruppi, kus lisaks Kreekale on veel Soome ja Ungari. Kõik meeskonnad mängivad omavahel kaks korda läbi ning mängud peetakse septembrist novembrini.

Kreeka asus Eesti vastu juhtima.