A. Le Coq Arena avatakse publikule kell 17. Staadionilaulupidu, kus osaleb 850 koorilauljat ja teeb kaasa Ott Lepland, algab täpselt kell 18. Publikule jagatakse 3000 laululehte, et kõik huvilised saaksid kaasa laulda. Enne mängu algust, orienteeruvalt kell 18:50 esitatakse mõlema riigi hümnid, Eesti hümni esitab Hendrik Sal-Saller. Mängu eel kätleb võistkondi aukülaline Jüri Arrak.

Eesti – Läti matšile on oodata täna üle 5000 pealtvaataja. Et vältida järjekordi, soovitab jalgpalliliit osta pääse eelmüügist Piletilevist. Staadioni kassas on kõik pääsmed hinnaga 12 eurot.

Staadionil on avatud toitluspunktid ning saab osta fännitooteid ja mängu kava, arveldamine toimub sularahas. Parkimine staadioni ümbruses on erilubadega, seega on mõistlik tulla matšile ühistranspordiga. Autoga saabujatel tuleb arvestada, et parkimiskoha leidmine võib võtta aega.

Otseülekanne ETV põhikanalil algab kell 18.50. Mängu kommenteerivad Kristjan Kalkun ja Indrek Zelinski.

Eesti on varasemalt võitnud vaid 9 matši 50-st omavahelisest kohtumisest Lätiga, tänases mängus on platsil aga pea kõik Eesti parimad mängijad, eemale jääb vaid USA-s mängiv Joel Lindpere. Ründes saavad mänguaega nooremad koondislased, vigastuse küüsis olnud Andres Oper platsile kindlasti ei tule.