Täna jõudsid Inglismaa jalgpalliliit ja Sunderland mehe kompensatsiooni osas kokkuleppele ja Allardyce'iga sõlmiti esialgne kaheaastane leping.

Allardyce vahetab Inglismaa treeneritoolil välja Roy Hodgsoni, kelle käe all kaotas Inglismaa EM-i kaheksandikfinaalis Islandile.

Allardyce saab oma tuleristsed 1. septembril sõpruskohtumises Wembley staadionil, inglaste vastane pole veel teada. 2018. aasta MM-valikturniiri alustab Inglismaa 4. septembril mänguga Slovakkia vastu.

"Pole saladus, et olen seda rolli alati tahtnud. Minu jaoks on see absoluutselt parim töökoht Inglise jalgpallis. Ma teen kõik, mis suudan, et aidata Inglismaa heade tulemusteni ja saavutusteni, mida meie rahvas ja fännid väärivad," ütles Allardyce pressiteates.

Varem Boltonit, Newcastle'it, Blackburni ja West Hami juhendanud Allardyce'ist sai 14. Inglismaa alaline peatreener. Ta pole kunagi ühtegi tiitlit võitnud, kuid Boltoni ja West Hamiga on ta teeninud pääsu Premier League'i. Sunderlandiga sai ta eelmisel hooajal 17. koha ja jäi napilt kõrgliigasse püsima.