Manchester Unitedi ja Real Madridi särgis väravaid löönud hollandlane lõi 70-s koondisemängus 35 väravat. Van Nistelrooy on koondise uue peatreeneri Guus Hiddinki teine abitreener, Hiddinki paremaks käeks on Danny Blind, kes võtab koondise juhtimise Hollandi jalgpalliliidu plaanides üle pärast 2018. aasta MM-turniiri Venemaal.

Väravavahtide treenerina asub tööle Patrick Lodewijks, kes asendab Frans Hoeki. Viimane läks koos eelmise peatreeneri Louis van Gaaliga klubijalgpalli jahimaadele, Manchesteri Unitedi meeskonda. Lisaks van Gaalile ja Hoekile lahkub treenerite hulgast Patrick Kluivert.

Hollandi noortekoondiste kallal hakkavad jalgpalliliidu plaani toel töötama endised koondislased Pierre van Hooijdonk, Aron Winter, Sonny Silooy ja Michael Reiziger, vahendab The Guardian.

Uus peatreener Guus Hiddink on Hollandi üks kõige edukamaid treenereid läbi aegade. Ta on võitnud kuuel korral Hollandi meistriliiga koos PSV Eindhoveniga ja juhendanud Chelsea ning Real Madridi klubisid. Lisaks on ta end tõestanud erinevate rahvuskoondiste treenerina. Hiddink viis Hollandi koondise 1998. aastal poolfinaali, kuid veelgi märkimisväärsemad on hilisemad saavutused pisut nõrgemapoolsemate rahvuskoondistega. Nimelt tüüris Hiddink Lõuna-Korea 2002. aasta MM-turniiril poolfinaali (esimene Aasia koondis, kes MM-il kunagi nii kaugele on jõudnud) ja Venemaa 2008. aasta EM-il samuti poolfinaali.