Üheksas erinevas Inglise klubis, sealhulgas Manchester Citys, Tottenhamis, Sunderlandis ja Leicester Citys mänginud Fülöpil eemaldati 2013. aastal käest pahaloomuline kasvaja. Samasse aastasse jäid ka tema viimased mängud.

Mehe viimaseks koduklubiks jäi enne operatsiooni Kreeka meeskond Tripolise Asteras. Pärast lõikust 2013. aasta juunis ütles ta: "Olen kindel, et pärast paari kuud olen vaimselt ja füüsiliselt valmis jalgpalliga jätkama. Tahaksin ravikuuride vahel edasi treenida. Arstide sõnul on see isegi võimalik ja soovitatav."

Budapestis sündinud Fülöp siirdus Premier League'i Tottenhami ridadesse 2004. aasta suvel 21-aastasena oma esimesest klubist MTK-st. Ungari koondises pidas ta 24 kohtumist.

Fülöpil on väike seos ka Eestiga. Nimelt mängis ta 2003. aastal U-21 koondises ühe poolaja Eesti eakaaslaste vastu (kohtumine lõppes 0:0), keda treenis toona Jelle Goes ja kus mängisid kaasa Artur Kotenko, Taavi Rähn, Dmitri Kruglov, Tarmo Kink, Sander Post, Vjatšeslav Zahovaiko ja Ats Purje.