"Toetasime Gianni Infantinot peamiselt kahel põhjusel. Esiteks oli vaja saada kindel veendumus, et sügavast kriisist, kus FIFA praegu asub, väljutakse. Et põhiasjad saavad paika, võisime eeldada nii Infantino kui ka šeik Salmani valituks osutumise puhul, Gianni puhul teame kindlalt, et ka kriisist väljumise suund saab olema selline, mis säilitab jalgpalli jaoks olulised positiivsed väärtused ja rolli nii ala kui ka temas erineval tasandil osalejate ja toetajate jaoks parimal moel. Märkimist väärib ka asjaolu, et väikesel Eestil on sellel teel oma tähendus ja võimalus," alustas Pohlak.

Ta lisas veel: "Valimiste esimese vooru tulemus oli teatud mõttes üllatus, sest üldine eeldus oli, et šeik Salman võtab seal napi võidu ja Infantinol tekib võimalus alles teises voorus. Infantinole tõi võidu tehtud tõsine töö: veel neli kuud tagasi ei osanud keegi tema tõusu presidendiks ette näha, põhitöö tegi ära Gianni ise, reisides neli ringi ümber maailma, kohtudes enamike rahvuslike alaliitudega ja saades hea ülevaate jalgpalli hetkeolukorrast ja valupunktidest maailma eri paikades.

Tuleb tunnistada, et kui viimaste FIFA-ga seotud üritustega on kaasnenud pigem negatiivsed emotsioonid, siis tänaste valimiste järel oli üldine rõõm sellevõrra suurem ja võib eeldada, et kogu maailma jalgpall koondub valitud presidendi taha, mis on esimeste sammude astumisel ja eesseisvat FIFA muutmisvajadust arvestades ülioluline."