21-aastasele Vigouroux'le oli trahv määratud selle eest, et ta trenni hilines. Noormees ise oli olukorras pettunud ja otsustas trahvi maksta ühepennistes ehk kõige väiksemas võimalikus valuutas. 50 naela maksmiseks vajas ta kilekottides 5000 penni. Kuigi lõpuks maksis väravavaht kogu esialgselt määratud 150-naelase trahvi ja seda pabertähtedes, oli kahju juba tehtud.

Esialgu istutas peatreener Mark Cooper Vigouroux' pingile, kuid seejärel lõpetati tema leping üldse ning väravavaht pidi naasma koduklubi Liverpooli juurde.

Pärast juhtumit on aga Vigouroux nii mängijate kui klubi juhtkonna juures vabandamas käinud ja kõige selle tulemusena oli Swindon Town valmis mängumehe ka klubisse tagasi võtma. Väravavahi naasmisega olid nõus ka kõik mängijad.

Peatreener Cooper andis mõista, et kuigi tegu oli leidliku naljaga, oli see antud momendil ikkagi lugupidamatu. Vigouroux ise lisas veel, et ta on oma veast aru saanud, soovides edaspidi teha kõik, et oma karjääri edendada ning Swindon Towni aidata.