Bosnia ja Hertsegoviina pääses otse 2014. aasta MM-finaalturniirile. Viimases alagrupis alistati Kaunases Leedu 1:0, kuid üks Bosnia seltskond pidi seda kohtumist vaatama Riiast.

Mis siis juhtus?

"Mina ja veel mõned mu sõbrad sõitsime Bosnia meeskonda toetama, kuid Leetu jõudmise asemel leidsime end Lätist. Me ostsime piletid, aga keegi ei saanud aru, et oleme teel valesse riiki," vahendab Eurosport Haris Tresnjo nimelise fänni kommentaari.

"Kui me kohale jõudsime, oli kõik väga vaikne. Ei mingeid fänne. Küsisime siis inimestel inglise keeles, kus kõik on ja kus see mäng peaks toimuma. Ütlesime neile, et oleme Bosniast ja tulime oma koondisele kaasa elama, kuid nemad vaid naersid ja ütlesid, et oleme staadionist väga kaugel. Üks noorem kutt selgitas lõpuks, et me oleme vales riigis. Jalutasime veel mööda Riiat, et päris kindlad olla. See oli mu enda lollus. Mäletan seda oma elu lõpuni."

Läti kuulus küll Bosnia ja Hertsegoviinaga ühte alagruppi, kuid kohtumine Riias peeti ära juba 7. juunil. Seal "loputasid" bosnialased meie lõunanaabreid skooriga 5:0.