4-3-3 formatsiooni väravasse paigutas Poom Müncheni Bayerni ning Saksamaa koondise väravavahi Manuel Neueri. "Ta on lihtsalt maailma parim väravavaht," tunnustas Poom.

Kaitsesse asetas Eesti koondist 120 korda esindanud Poom Philipp Lahmi, Jerome Boatengi, Sergio Ramose ja Pablo Zabaleta.

Kaitsemängijad võttis Poom kokku järgmiselt: "Lahm on väga mitmekülgne ning suudab mängida erinevatel positsioonidel. Boateng on suurepärane üks-üks kaitses. Ramos mängib alati suure kirega ning on suuteline peaga olulisi väravaid lööma. Zabaleta ei lõpeta kunagi jooksmist."

Poolkaitsesse paigutas Poom Yaya Toure, Toni Kroosi ja Arjen Robbeni.

"Toure on tõeline poolkaitsja, kes suudab halvata vastaste mängu nii kaitses kui rünnakul. Kroos suudab mängida kõikjal ning on suurepärane lüli kaitsjate ja ründajate vahel. Enamus kaitsemängijaid teavad, mis jalaga Robben mängib, kuid ei suuda teda ikkagi peatada," lausus Poom poolkaitsjate kohta.

Ründes tahaks ta näha Lionel Messit, Thomas Müllerit ja Cristiano Ronaldot: "Messi on Barcelona talisman ning juba üks parimaid, kes kunagi mänginud. Müller oli üks MM-i paremaid mängijaid ning on tõeline meeskonnamängija. Ronaldo on maailma parim ja tõeline sportlane."