D-alagrupi keskses mängus tegid Iirimaa ja Wales Dublinis võitlusliku 0:0 viigi. Külalismeeskond mängis seejuures viimased 20 minutit Neil Taylori eemaldamise tõttu vähemuses. Taylor saadeti platsilt minema, sest ta sõitis sisse Seamus Colemanile, kellel diagnoositi hiljem jalaluumurd.

Walesi jaoks oli suureks tagasilöögiks nende liidri Gareth Bale`i kollane kaart, mis jätab ta eemale järgmisest üliolulisest kohtumisest Serbiaga.

Iirimaa jagab viie vooru järel 11 punktiga liidrikohta Serbiaga, kes alistas täna Gruusia 3:1. Walesil ja Austrial on 7 punkti.

G-alagrupis jätkasid kindlalt suurfavoriidid Itaalia ja Hispaania, kes võitsid vastavalt Albaania 2:0 ja Iisraeli 4:1. Itaallaste võidumängus tegid skoori Daniele De Rossi (penalti) ja Ciro Immobile, Hispaaniale tõid võidu David Silva, Vitolo, Diego Costa ja Isco väravad. Mõlemal suurel jalgpalliriigil on nüüd 13 punkti.

I-alagrupis alistas Horvaatia Nikola Kalinici väravast Ukraina 1:0 ja jätkab 13 punktiga ainuliidrina. Island sai 2:1 jagu Kosovost ning tõusis 10 punktiga teiseks.

Tulemused:
D-alagrupp:

Gruusia 1 : 3 Serbia
Austria 2 : 0 Moldova
Iirimaa 0 : 0 Wales

Tabeliseis: Serbia ja Iirimaa 11 punkti, Wales ja Austria 7, Gruusia 2, Moldova 1 punkt.

G-alagrupp:
Itaalia 2 : 0 Albaania
Liechtenstein 0 : 3 Makedoonia
Hispaania 4 : 1 Iisrael

Tabel: Hispaania ja Itaalia 13, Iisrael 9, Albaania 6, Makedoonia 5, Liechtenstein 0.

I-alagrupp:
Türgi 2 : 0 Soome
Horvaatia 1 : 0 Ukraina
Kosovo 1 : 2 Island

Tabel: Horvaatia 13, Island 10, Ukraina 8 ja Türgi 8, Soome ja Kosovo 1.