Nimeka rootslase kokkuvõte pärast 1:1 viigimängu Eestiga kõlas: „Avatud mäng, palju väravavõimalusi ja tehnilisi vigu, vähemalt meie poolt. Lõpuks minu arvates õiglane tulemus."

Lagerbäck ei olnud põrmugi rahul hoolealuste kaitsetegevusega. „Eesti oli rünnakul ka üpris ohtlik, aga sellegipoolest ei mänginud me kaitses nii nagu tahtsime ja nii nagu peaks. Olime liiga individuaalsed ja kokkuvõttes seisvad: üks töötas, teine vaatas."

Raio Piiroja pensionilesaatmine tema sõnul mängu kulgu ei häirinud. Vastupidi, Lagerbäck tunnustas taolist tava: „Väga hea algatus minu arvates Eesti alaliidu poolt. Teadsime seda ette, ei mingit probleemi. Kui oled profimängija, on välistatud, et lased end taolistest teguritest end mõjutada."

Samas avaldas Lagerbäck arvamust, et rahvusvahelise mängukalendri muutmine ei olnud hea idee. „Väga kahju, et sõprusmängude päevi on vähemaks jäänud. Muidugi on tingimused võrdsed kõigile, aga minu hinnangul kaotavad sellest eelkõige väikeriigid, nagu näiteks Island ja Eesti," tõdes Islandi üks kahest peatreenerist, kes on EM-valikturniiri avaringi järel turvalisel teisel kohal ja finaalturniiri pääsme kindlustamisele äärmiselt lähedal.