Hispaaniale tõid võõrsil Albaania vastu 2:0 võidu Diego Costa ja Nolito teise poolaja tabamused. Samas alagrupis oleksid teise suurfavoriidi Itaalia lootused grupivõidule peaaegu saanud tõsise tagasilöögi, kui nad võõrsil Makedoonia vastu lõpuminutitel 3:2 võidu välja pigistasid. Viimati üle kümne aasta tagasi MM- või EM-valikmängus kaotusekibedust tundma pidanud itaallased võitlesid end sealjuures välja kaotusseisust - Ciro Immobile 75. minuti tabamus tegi tasa makedoonlaste kaks kiiret kolli teise poolaja keskel ning sama mees viis kõik kolm punkti saapamaale alles üleminutite väravaga. Mängu alguses läks Itaalia juhtima Andrea Belotti väravast.

Kolme vooru järel on Hispaania ja Itaalia seitsme punktiga grupi liidrid. Albaania ja Iisrael on kirja saanud kuus silma, Makedoonia ja Liechtenstein on oma esimesi punkte alles ootamas.

Äärmiselt lahtine on ka seis D-alagrupis. Iirimaa 3:1 võit Moldova üle ning Serbia 3:2 triumf Austria vastu viivad 7 punktiga grupi liidriteks Serbia ja Iirimaa, suvisel EMil säranud Wales on viie punktiga kolmas ning Austria nelja silmaga neljas. Gruusial on kirjas üks punkt, Moldova on endiselt nullil.

Tõelist võidukäiku jätkab aga Islandi jalgpall. Kui eelmises EM-valiksarjas alistati Türgi koduplatsil 3:0, siis seekord piirduti türklaste "vaid" 2:0 alistamisega. Sellega tõusti 7 punktiga alagrupi liidri Horvaatia kõrvale, järgnevad Ukraina viie ning Türgi vaid kahe punktiga. Soomel ja Kosovol on mõlemal kirjas üks viigipunkt.

Kõik pühapäevased tulemused:

Soome - Horvaatia 0:1
Iisrael - Liechtenstein 2:1
Ukraina - Kosovo 3:0
Wales - Gruusia 1:1
Albaania - Hispaania 0:2
Makedoonia - Itaalia 2:3
Island - Türgi 2:0
Moldova - Iirimaa 1:3
Serbia - Austria 3:2