Ehk kõige üllatavamaks tulemuseks oli EMile jõudnud Austria 0:1 kaotus Iirimaale. Koduplatsil mänginud austerlaste jaoks oli tegemist juba teise järjestikuse kaotusega, iirlased on aga samal ajal tegemas suurepärast valiksarja, olles enne õhtuseid mänge oma alagrupis (10p) Serbia (7p, üks mäng vähem), Walesi (5p, üks mäng vähem), Austria (4p), Gruusia (2p) ja Moldova (1p) ees liidrid.

Sedapuhku ei jätkunud ka "Islandi ime" - võõrsil võeti tühjade tribüünide ees Horvaatialt vastu 0:2 kaotus. Samade numbritega jäi võõrsil Türgile alla ka Kosovo. Eelmises voorus Walesilt viigi kätte saanud Gruusia ei suutnud kodus alistada Moldovat, leppides 1:1 viigiga.

Hilisõhtustes mängudes üllatusi ei juhtunud. Suured võidud said ka favoriidid - Hispaania alistas 4:0 Makedoonia ja Itaalia samuti 4:0 Liechtensteini. Hispaanial ja Itaalial on nüüd G-alagrupi liidritena 10 punkti, eile Albaaniat 3:0 võitnud Iisrael on 9 silmaga kolmas.

Ukraina võitis õhtul Soomet 1:0 ning see tähendab, et I-grupis on seis järgnev: Horvaatia 10 punkti, Ukraina 8, Island 7, Türgi 5, Soome ja Kosovo 1p.

Tulemused:

D-alagrupp:
Austria 0 : 1 Iirimaa
Gruusia 1 : 1 Moldova
Wales 1 : 1 Serbia

G-alagrupp:
Albaania 0 : 3 Iisrael
Liechtenstein 0 : 4 Itaalia
Hispaania 4 : 0 Makedoonia

I-alagrupp:
Horvaatia 2 : 0 Island
Türgi 2 : 0 Kosovo
Ukraina 1 : 0 Soome