"Tänane mäng oli täpselt nii raske, kui me seda eeldasime. Eesti oli hästi organiseeritud. Nad on väga intelligentset jalgpalli mängiv tiim," rääkis loots mängujärgselt ITV-le.

"Pidime palju vaeva nägema. Ründasime palju ning hoidsime ohtralt palli, omades selle juures ka arvukalt võimalusi. Usun, et me väärisime 2:0 võitu," jätkas Hodgson.

68-aastane peatreener lisas veel: "Kui sa sellistes mängudes tähelepanelik ei ole, võid lihtsasti libastuda. Mul on hea meel, et meiega seda ei juhtunud."

Kiituse teenisid Kane, Vardy ja Barkley

Individuaalselt kiitis Hodgson nii Harry Kane'i kui vahetusest sekkunud Jamie Vardyt, kes vaid mõne minutiga väravasöödu kirja sai. Samuti tõi juhendaja esile mitmel puhul keskväljalt läbi murdnud Ross Barkley.

"Kui sa vaatad teisi tänaseid tulemusi, siis näed, et paljud mängud võidetakse vaid 1 väravaga. Tihti peavad suured tiimid palju vaeva nägema, et isegi 1:0 võit kirja saada. Rahvusvahelisel tasandil ei ole kergeid mänge. Sa pead nägema palju vaeva ja tegema palju tööd - mulle valmistas rõõmu, et olime täna kannatlikud ja järjekindlad," lõpetas kogenud treener.