2012. aasta EM-i finalist Itaalia loositi eile MM-i D-alagruppi koos Inglismaa, Uruguay ja Costa Ricaga, kellest viimast peab Prandelli suvise turniiri raskeimaks vastaseks.

"Ma ei ole sugugi mures. See on raske grupp, kuid me valmistame end selleks ette," rääkis 14. juunil turniiri Manauses Inglismaa vastu alustav Prandelli.

Ainus, mis teda muretsema paneb, on mängupaik, kus valitsevad äärmiselt niisked olud. "Kohalikud tingimused saavad olema probleemiks, kuid vähemalt on meil Inglismaa ja Costa Rica ees see eelis, et me osalesime eelmisel suvel Konföderatsioonide karikal," ütles ta.

"Ma oleksin rohkem mures, kui meedia oleks hakanud ütlema, et meil on kerge grupp. Kui me oleks loositud kokku kolme mitte väga hea meeskonnaga, arvaksid kõik, et me oleme favoriidid, kuid selliste tiimide nagu Inglismaa ja Uruguay vastu peame me kannatama. Me peame olema õigesti häälestatud. MM-il osalemisest tuleb osata lõbu tunda. Meie eesmärk? Alagrupist edasi pääseda. Kõige keerulisem vastane? Costa Rica, kuna me ei tunne neid."