Ibrahimovic liitus 2004. aastal Itaalia suurklubi Torino Juventusega Amsterdami Ajaxist. "Kui karjääri alustasin, ei olnud minu prioriteediks väravate löömine. Kõige tähtsam oli palli valdamise oskus ja trikkide tegemine ja mõtlesin niimoodi igal pool, kus mängisin," sõnas rootslane.

"See muutus, kui jõudsin Juventusesse. Ajaxis mängisin ilusat jalgpalli, ehkki ka seal oli pinge peal. Itaalis, toonase peatreeneri Fabio Capello käe all oli kõige tähtsam väravate löömine."

"Toona oli Itaalia kõrgliiga absoluutne tipptase ja teadsin, et kui tahan seal mängida, pean endast kõik andma," lisas Ibrahimovic. "Esimesel treeningul kuulsin, kuidas Capello karjus "Ibra!". Sealt minu hüüdnimi tuligi. Capello käskis minul iga päev pärast treeningute lõppu veel pool tundi väravate löömist harjutada."

"Oli aegu, kus tahtsin minna koju, sest ma olin väsinud ja ei tahtnud löömisest kuuldagi. Ma ei tahtnud näha ei väravavahti ega väravat. Lõpuks sai minust väravalöömise masin, mis on eriti raske Itaalias, kus on tippklassi keskkaitsjad," meenutas 37-aastane Ibrahimovic.

"Mäletan, kui mängisime AC Milani vastu, kus kaitsjateks olid Paolo Maldini ja Alessandro Nesta. Nende vastu mängides saad sa parimal juhul pooliku võimaluse skoorimiseks. Lisaks oli neil väravas Dida, tipptasemel väravavaht. Õnneks treenisin mina selliste meestega nagu Gianluigi Buffon, Lilian Thuram ja Fabio Cannavaro. Minul oli hea keskkond, kus treenida, mis arendas minus värava löömise oskust."