Inetut 0:7 sauna Zenica tööstuslinnas mäletavad ilmselt paljud jalgpallisõbrad. Naljaga pooleks võib öelda, et tänasest alates võime kõik pisut rahulikumalt hingata: kolm selles mängus meie meestele paksu pahandust valmistanud meest saadeti täna Bosnia koondisest pidulikult erru.

Bosnia tänases maavõistlusmängus Montenegroga alustasid põhikoosseisus nii 37-aastane Emir Spahić, 35-aastane Zvezdjan Misimović kui ka 33-aastane Vedad Ibišević, kes kõik üheskoos 17. minutil sümboolselt välja vahetati. Kõigile meestele anti mälestuseks särk, millel numbriks nende koondisemängude arv.

Toonases 7:0 võidumängus säras eriliselt Misimović, kes sai kirja lausa kübaratriki, kuid kaasa tegid ka Spahić ja Ibišević. Nii keskkaitsja Spahić kui ka ründaja Ibišević said oma väravad Eesti vastu kirja hiljem: Spahić lõi kaks väravat 2016. aastal Bosnia 5:0 võidumängus, mis jäi mäletatavasti Eesti eesotsas viimaseks Magnus Pehrssonile, Ibišević lõi ühe värava samas 5:0 mängus, aga tegi skoori ka 2009. aastal Tallinnas, kui bosnialased 2:0 võitsid.

Kõik kolm kuulusid neli aastat tagasi ka Bosnia koondisesse, kes mängis Brasiilias MM-finaalturniiril. Ibišević sai seal ka jala valgeks, tehes skoori Argentina vastu.