Champagne arvab, et kohtunikuga võiks vaielda ainult kapten. Kui õiendama tuleb mõni teine mängija, tuleks pall karistuslöögi ajal kümme meetrit kaugemale lükata. "Olukord on selline, et täiskasvanud mehed karjuvad kohtunikule näkku. Me peame sellele lõpu tegema. Kui keegi teine peale kapteni kohtunikuga rääkima tuleb, tuleks palli kümme meetrit nihutada. Ma luban: see töötab," ütles ta Norra ajalehele VG.

Prantslane näeks veel meeleldi, et lisaajale läinud mängus saaks meeskonnad teha neljanda vahetuse ning vältida penaltite puhul kaitsjale rakenduvat "kolmekordset karistust". "Kui sa tõmbad vastase viimase mehena maha, saad sa punase kaardi, penalti ja ühemängulise keelu. Me peame seda tasakaalustama. Kollasest kaardist ja penaltist piisab."

Ühtlasi tahab Champagne kohtunike kaartide arsenali suurendada: "Kohtunik vajab suuremat tööriistakasti. On okei, et sa saad enne vaheajale minekut vea eest kollase kaardi, aga kui sa teisel poolajal väravat tähistades särgi seljast tõmbad, ei tohiks see olla punane. Peaks olema võimalik mängijaid paariks minutiks platsi kõrvale saata. Teistes spordialades see töötab."

Ning viimaks - videokordused. "Ma olin viis aastat tagasi sellele vastu, kuid me ei saa tehnoloogiat eirata. Kõikikel staadionitel on traadita internet ja 4G, inimesed istuvad ja vaatavad iPadist korduseid. Kohtunikul peaks samuti see võimalus olema. Kuid see peaks toimuma mängu seisakute ajal, kui pall on maandunud väravas ning publik nõuab suluseisu."