Football Leaks'i järjekordsed dokumendid jõudsid avalikkuse ette reedel. Lisaks FIFA-le langesid süüdistuste alla ka Araabia poolsaarelt pärit rahajõgede toel tegutsevad PSG ja Manchester City jalgpalliklubid.

Uutes raportites toodi lisaks Infantinole nimelist välja veel endine Euroopa Jalgpalli Liidu UEFA president Michel Platini ja endine Prantsusmaa president Nicolas Sarkozy.

Saksamaa väljaanne Der Spiegel kirjutas eriti kriitiliselt just Infantino kohta, kes olevat korruptsiooniga seotud juba aastaid. Ülevaates kirjeldatakse detailselt, kuidas Infantino tegi 2014. aastal ManCity ja PSG klubidega eritehinguid. Toona oli ta veel UEFA peasekretär.

Der Spiegel kirjutas koguni eraldi raporti, kuis väideti, et Infantino tegi tõsist tööd PSG ja ManCity heaks, et mõlemad mahuksid ikka ilusasti Financial Fair Play reeglite sisse. Infantino asus väidetavalt võitlusesse koguni klubide finantsküsimusi haldava organisatsiooniga ja surus seal tänu Platini abile oma soovi ka läbi. Taktikaks olid ikka ebamõistlikult suured sponsortehingud.

Sarkozy kohta tõi Football Leaks välja, et 2010. aastal ütles ta Katari emiirile Tamim Al-Thanile, et PSG ostmise ja Prantsusmaal spordikanali BeIN Sportsi avamise järel saavad nad kindlasti 2022. aasta jalgpalli MM-i korraldusõiguse.

Der Spiegeli teatel peaksid nii ManCity kui ka PSG saama Financial Fair Play reeglite järgi karmilt karistada, kuna ManCity araablastest omanikud on seitsme aastaga klubisse pumbanud 2,7 miljardit eurot. Seda on tehtud tänu aktsionäridele ja ebamõistlikult suurtele sponsorlepingutele. Katarist pärit omanikud on PSG klubisse samamoodi toonud 1,8 miljardit eurot. Mõlema klubi puhul on paika pandud reegleid karmilt rikutud.