2016. aastal toimuvad UEFA Euro 2016 mängud Prantsusmaal, kuid kaasa hakkab neile elama kogu maailm. Euroopa jalgpallimeistrivõistluste Euro 2016 eel käivitab Tonybet.com totalisaatori Euro 2016 Madness Bracket summas 1 miljon eurot. Panusta kõigest 3 eurot ja ennusta finalistide esikolmik igas grupis, seejärel igas finaaletapis ja finaalis! Ole ainus, kes teeb seda õigesti ja Sulle makstakse 1 miljon eurot!

Panusta aasta tähtsaimale jalgpallisündmusele, kus võistlevad 24 jalgpallikoondist, ja võid saada üheks vähestest euromiljonäridest Eestis!

Jalgpall on mäng, mis tõmbab ligi sadu miljoneid fänne üle maailma, kes elavad kaasa maailmameistrivõistluste, Euroopa meistrivõistluste, rahvusvaheliste karikasarjade sündmustele. Iga riik elab kaasa enda meeskonnale, tekib vapustav atmosfäär, ja kui sellesse kordki sattuda, ei unustata seda kunagi.

Kahjuks ei pääsenud Eesti koondis sellesse turniiri, kuid see ei ole põhjus, et mitte vaadata ja nautida terve kuu jooksul huvitavaid ja kaasahaaravaid jalgpallimatše. Еuro 2016 ei ole mitte ainult põnev vaatemäng, vaid ka võimalus panna oma õnn proovile ja usaldada intuitsiooni, et võita peaauhind — miljon eurot!

Et mõista selle mängu kogu ilu, tuleb kasvõi üks kord seda vaadata või selles osaleda.

MÄNGI TOTALISAATORIT EURO 2016 MADNESS BRACKET JA VÕIDA 1 MILJON EUROT!

Huvitavaid fakte Euro 2016 kohta:

  • Esimest korda ajaloos toimus UEFA Euro valikmängutsükkel “Jalgpallinädala” kontseptsiooni raames ja finaalturniirist võtab esimest korda osa 24 meeskonda. Võrdluseks — esimeste Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril 1960. aastal, mis toimus samuti Prantsusmaal, mängis üksnes neli meeskonda, 1980. aastal suurendati osalejate arvu kaheksani ja 1996. aastal — kuueteistkümneni.
  • Veel üks UEFA Euro 2016 rekord — kvalifikatsioonimängudes osales 53 meeskonda.
  • Turniiri ametlikku palli esitles Zinédine Zidane oma Instagrami lehel 12. novembril 2015. aastal. Palli töötas välja Adidas ja see sai nimeks Beau Jeu (pr. k. — ilus mäng).
  • Turniiri ametliku hümni loob kuulus prantsuse DJ David Guetta.
  • Meistrivõistlused toimuvad deviisi all „Randevuu“ (ingl. k. — rendezvous, pr. k. — rendez-vous).
Jaga
Kommentaarid