Lisaks peavad serblased järgmised kaks kodumängu pidama tühjade tribüünide ees ning mõlema riigi alaliidud peavad oma kukrut kergitama 100 000 euro võrra.

Albaania jalgpalliliit on UEFA otsust nimetanud "paroodiaks" ning väidab, et nende mängijate elud sattusid Serbia suutmatuse tõttu publikut ohjeldada ohtu.

Väljakul puhkes kaos pärast seda, kui Serbia ründaja Aleksander Mitrovic drooni küljes rippunud Suur-Albaania lipu alla tõmbas ning Albaania mängijad talle kallale tungisid. Seepeale hakkasid ka Serbia fännid tribüünidel mässama ning tormasid oma pallurite kaitseks väljakule.

Kuuldused, et drooni juhtis VIP-sektorist Albaania peaministri vend, ei leidnud kinnitust ning UEFA on loobunud drooni lennutajat välja selgitamast.

Serbia palus UEFA-lt, et kohtumine tühjade tribüünide ees sel nädalal lõpuni mängitaks, kuid Albaania alaliit polnud sellega nõus.

Kumbki alaliit pole nõus vastutust juhtunus enda peale võtma. Albaanlased väidavad, et fännid, turvamehed ja politseinikud ründasid nende mängijad ning serblased süüdistavad Albaania mängijaid ja ametnikke ettekavatsetud terroriaktis kaasa löömises.