Paar nädalat tagasi vahendas Delfi Sport, et Beckham tegi Paris Saint-Germaini jalgpalliklubiga viiekuulise lepingu ja staar elab elab Prantsusmaal luksushotellis, kus tuleb letihinna alusel ühe öö eest välja käia koguni 17 000 eurot.

Delfi Sport käis kiibitsemas, et kas nüüd, mil esimene laine paparatsosid on hotelli eest läbi käinud, on ta elamispaik pisemas piiramisrõngas.

Jah, mõnevõrra tõesti on, kuid päevadel, mil Beckham ei viibi Pariisis, on kuskil mängul või laagris, pole paparatsodel ja turistidel põhjust ka hotelli ümber tiirelda. Näiteks täna on Beckhamil ees kohtumine Prantsuse liigas Pariisist väljas.

Hotelli lastakse küll vabalt sisse, kuid uksel küsitakse viisaka rangusega, et millised on külaliste plaanid nende juures. Küsijat rahuldab täpne vastus, niisama üldise vastuse peale sind rahule ei jäeta. Näpistav külm oli sobivaks vastuseks, et La Bristoli katuse alla korraks saada.

La Bristoli hotell asub Pariisi peatänavast, Champs-Elyseest, mõnesaja meetri kaugusel. Beckhami eluaset ümbritsevad kümned trellitatud ja trellitamata ustega kunstigaleriid, nooblid restoranid ja tõsiilmelised büroohooned. La Bristolist kiviviske kaugusel on veel üks äärmiselt jõuliselt turvatud tänav - seal asub Iisraeli saatkond, kus on tänava mõlemat otsa piiramas tõkkepuud ja automaaturid.

Beckhami hotelli ööbimis- ja söömishinnakiri sobivad staari elulaadiga. Näiteks: napp hommikusöök maksab ca 50 eurot; restorani menüüs ei hakka kiirel lehitsemisel silma mitte ühtegi pearooga, mis jääks alla 100 euro (tõsi, salatid on kolmandiku odavamad!), pisike kann kohvi (kuigi telliti tass kohvi) on 12 ja klaas apelsinimahla 11 eurot.

Üks tarbija tähelepanek samuti: kui pisikesest kannust pigistas välja kolm tassi kohvi, siis teeks see tassi hinnaks 4 eurot. Tallinnas maksab tass kohvi juba mõnes kohas sama palju. Seega saab küsida: kas Tallinn on liiga kallis või Pariis liiga odav...?

Kui uurida teenindavalt personalilt, kas aeg-ajalt Briti jalkatähte on ka näha, siis vastuseks saadetakse naeratus, millest pole võimalik mitte midagi välja lugeda. Suures, avaras ja heledas hotellis eelistatakse rääkida vaikselt, kohatu tundub, et lausa sosinal. Kas see oli juhus või nii püütakse tagada külalistele maksimaalne rahu, jäigi selgusetuks.

Aga et Bechkam pole ainuke, kes selles hotellis rahu ja minimaalselt tähelepanu vajab, näitab seegi, et tasahilju sõidavad pidevalt hotelli peaukse ette massiivsed luksusautod, kuhu libisevad sisse Beckhamist oluliselt vanemad härrad, kes hiirvaikselt on toimetatud läbi hotelli. Nemad paparatsode ja turistide tähelepanu alla ei lange.

Beckhami perekonna päralt on Pariisi kesklinnas asuva Le Bristoli hotelli 322-ruutmeetrine luksussviit, kuhu mahub elama 12 inimest.

37-aastane vutistaar mängib Pariisis klubis tasuta, sest annetab kogu oma palga laste heategevuseks.