Fulhami võiduvärava lõi 23. minutil meeskonna kapten Tom Cairney, kes lahendas oskuslikult väravasse Ryan Sessegnoni suurepärase söödu. Fulham lõpetas kohtumise sealjuures vähemuses, sest 70. minutil teenis oma teise kollase kaardi Dennis Odoi.

Alles nädalapäevad tagasi 18. sünnipäeva tähistanud Sessegnon tõusis sel hooajal sisuliselt Fulhami liidriks - mees näitas koguni nii head mängu, et päris arvestatav osa Inglismaa jalgpallisõpradest lootis isegi, et nende koondise peatreener Gareth Southgate otsustab verinoore mehe MM-finaalturniirile kaasa võtta. Sessegnoni arvele jäi sel hooajal 49 mänguga 16 väravat.

Fulham mängis viimati kõrgseltskonnas hooajal 2013-14, seega naasevad nad Premier League'i viieaastase vaheaja järel. Tänane võit tähendas klubile ka meeletut rahalist võitu - vahe kohtumise võitmise ja kaotamise vahel oli rahalises mõttes vaat et 200 miljonit eurot. Loe selle kohta lähemalt siit!

Fulhami tõusu üle võivad mõnes mõttes rõõmustada ka Eesti jalgpallisõbrad, sest teadupoolest on tegu Mattias Käidi koduklubiga. Paraku võib kahtlustada, et tõus kõrgliigasse võib Käidi jaoks tähendada hoopis klubivahetust: sel hooajal pääses ta esindusmeeskonna ridades vaid ühe korra liigamängus pingile ning raske oleks uskuda, et aste kõrgemal talle ühtäkki mänguaega jaguma hakkaks.

Premier League'ist langesid uueks hooajaks esiliigasse Swansea, Stoke City ja West Brom, esiliigast kõrgliigasse tõusid Wolverhampton Wanderers, Cardiff City ja Fulham.

Fulhami võiduvärav: