Liverpool asus kohtumist juhtima juba 3. minutil, kui Tottenhami kaitsjate eksimuse kasutas ära Mohamed Salah. Seejärel järgnes küll hoogne mäng, kuid järgmist tabamust tuli oodata 80. minutini.

80. minutil ei suutnud Liverpool oma karistusala juurest palli ära klaarida ning Victor Wanyama saatis mänguvahendi otse ristnurka.

85. minutil oli võimalus Tottenhamil juhtima asuda, kuid Harry Kane ei suutnud penaltit realiseerida. Otse keskele läinud löögi tõrjus Loris Karius.

Taas hakkas juhtuma üleminutitel. Esmalt purjetas Salah läbi Tottenhami kaitseliini ja saatis palli elegantselt Tottenhami väravasse. Mängitud oli selleks hetkeks 91. minutit.

See ei olnud aga veel kõik. Liverpooli karistusalas oli kerge kontakt maailma kõige kallima kaitsja Virgil van Dijki ja Erik Lamela vahel. Lamela kukkus kerge puute peale ning joonekohtunik leidis, et penalti oleks õiglane lahendus. Selles suutis ta veenda ka peakohtunikku ning Kane sai teistkordselt penaltit lööma asuda. Seekord inglane ei eksinud ning 95. minuti tabamus tegi lõppseisuks 2:2.

Turniiritabelis on Liverpool 51 silmaga nüüd kolmas ja Tottenham 49-ga viies. Nende vahele mahub ühe mängu vähem pidanud Londoni Chelsea 50-ga.

Tabeliliider on Manchester City 69 silmaga. Teine on Manchester United 56-ga.

Liverpooli ja Tottenhami kohtumine algab esimese koduväljakul Eesti aja järgi kell 18.30.

Liverpooli keskkaitses alustavad sel korral algkoosseisus Virgil van Dijk ning Dejan Lovren. Keskkaitsjatest on pingil aga Joel Matip.

Klavan loodab aga uuel nädalal meeskonna treeningutele naasta. "Seis läheb paremaks," ütles Klavan Liverpooli kodulehele. "Prognoos on selline, et ma naasen meeskonna treeningutele järgmisel nädalal. Ma ei sihi ühtegi konkreetset mängu, kuid loodan kolmapäeval võistkonnaga treenima asuda."