Liverpoolile kuulunud avapoolajal viis Klavani meeskonna juhtima James Milneri 27. minuti penalti. United reageeris teisel poolajal kaotusseisule marulise pressinguga, mis lõpuks 84. minutil Zlatan Ibrahimovici viigiväravaga kulmineerus.

Klavan tegi Liverpooli keskkaitses kaasa kõik 90 minutit. Viimastel nädalatel vigastusega hädas olnud ning sellega eestlasele koha vabastanud Joel Matipi ei andnud Liverpool mängule igaks juhuks üles, kuna klubi ei olnud kindel, et FIFA teda kohtumises kasutada oleks lubanud. Loe lähemalt siit!

Enne mängu:

Liverpooli ja Unitedi eelmine kohtumine oktoobris jäi Anfieldi staadionil 0:0 viiki. Selline tulemus sobis rohkem Jose Mourinhole, kelle plaan oli Liverpooli võimalused hoida võimalikult miinimumi peal. Võib kindel olla, et kodusel Old Traffordil näeme ründavamat meeskonda.

Liverpool ja Old Trafford pole kunagi olnud kuigi hea kombinatsioon. Viimasest 14 mängust sel staadionil on kaotatud tervelt 11. Lootust ei sisenda eriti ka fakt, et mitmed põhimehed on endiselt vigastustondi küüsis. Äsja sai terveks Philippe Coutinho, jätkuvalt on rivist väljas Jordan Henderson ja Joel Matip, Sadio Mane täidab Senegali ees kohustusi Aafrika Rahvuste Karikal.

Jose Mourinho (Manchester United): "Derbidel või clasicotel, nagu me neid Portugalis ja Hispaanias kutsume, ei ole favoriite. Hetkevorm, vigastused ja saadaval olevad mängijad ei loe eriti palju. Need on eraldiseisvad mängud, muust kontekstist isoleeritud. Enne kui ma Manchesteri tulin, tähendas Liverpooli vastu mängimine suure ja ajaloolise klubiga mängimist, mitte ainult selles riigis, vaid kogu maailmas. Manchester Unitedis lisandub siia ka ajalooline rivaliteet ning see loeb fännidele palju. Peame selle tundega kaasa minema."

Jürgen Klopp (Liverpool): "Vastane on paremaks läinud, nad on teineteisega rohkem harjunud (kui kolm kuud tagasi). Üks tähtis näide on Henrikh Mkhitarjan - tal võttis veidi aega, aga nüüd nad saavad kasutada tema silmapaistvat kvaliteeti. Nad on enesekindlamad, hoopis teistsugune meeskond. Kodumängus pidime me mängu võrdsustama oma mängijate kvaliteediga. Pidime domineerima, kui nemad ainult kaitsesid. Võime pühapäeval sama üritada, aga kui läheb teisiti, siis me oleme valmis. Mul pole tegelikult õrna aimugi, kuidas kõik välja hakkab nägema. Oleme kõigeks valmis."