Liverpool, kelle algkoosseisus alustas ka Klavan, tegi suurepärase avapoolaja ja võitis selle Philippe Coutinho löödud väravast 1:0. Tegelikult võinuks külaliste eduseis olla vaheajaks suuremgi, sest Roberto Firmino tegi kaks ohtlikku pealööki ning Mohamed Salah pääses vahetult enne poolajavilet Petr Cechiga üks-ühe vastu, kuid ei suutnud Arsenali väravavahti üle mängida.

Teise poolaja alguses parandas Salah kiiresti oma eksimuse ja lõi 2:0 ning sel hetkel tundus, et Liverpool liigub kindla võidu suunas. Järgmised kuus ja pool minutit kujunesid aga külalismeeskonna jaoks täielikuks katastroofiks - Alexis Sanchez, Granit Xhaka ja Mesut Özil tegid seisuks 3:2 Arsenalile! Sanchezi ja Özili tabamuse puhul magas olukorra maha Jose Gomez, Xhaka kauglöögi puhul oli süüdlane aga puurivaht Simon Mignolet.

Kuigi Arsenal jätkas surumist ja külalised olid jätkuvalt šokis, suutis Liverpool 71. minutil Firmino väravast viigistada. Lõpus mäng rahunes ning kummalgi meeskonnal väga ohtlikke olukordi enam ei tekkinud. Klavan tegi kaasa terve kohtumise ja võib oma mänguga rahule jääda.

Liverpool on 35 punktiga jätkuvalt neljandal ja Arsenal 34 silmaga viiendal kohal. Esikolmiku moodustavad Manchester City (52), Manchester United (41) ja Chelsea (38).

Liverpooli lähirivaalid mängivad laupäeval järgnevalt: 14.30 Everton - Chelsea, 17 Manchester City - Bournemouth, 19.30 Burnley - Tottenham, 21.45 Leicester City - Manchester United.