25-aastane Egiptuse koondise ründaja sõlmis eelmisel suvel Liverpooliga viie aasta pikkuse lepingu ehk praeguse kontrahti kohaselt on ta klubiga seotud veel neli hooaega, kuid klubi tahab mehele pakkuda paremaid tingimusi. Loomulikult on sooviks ka praegust lepingut veelgi pikendada, kirjutab The Guardian.

Liverpool tahab Salah'ile pakkuda uut ja paremat lepingut, kuna ründaja vastu on hakanud huvi tundma nii Madridi Real kui ka FC Barcelona. Praeguseks ongi Liverpool alustanud juba läbirääkimisi Salah'i agendi Remy Abbasiga. Väidetavalt on Abbasil ja Liverpoolil head omavahelised suhted ja see peaks kaasa aitama kontrahti pikendamisele.

Alles nädalavahetusel pikendas Liverpool lepingut ründaja Roberto Firminoga. End 2023. aastani klubiga sidunud brasiillane sai võrreldes senisega umbes poole suurema palganumbri ja teenib nüüd nädalas 200 000 eurot.

“See oli meie jaoks väga oluline. Siiski ei saa Roberto üksinda mängida. Peame samas vaimus jätkama. Praeguseks teavad kõik mängijad meie plaane. Roberto oli esimene, kes meiega lepingut pikendas, kuid kindlasti ei ole ta viimane,“ teatas Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.

Lisaks Salah'ile on Liverpool alustanud läbirääkimisi ka Sadio Mane lepingu pikendamiseks. Eelmisel hooajal Liverpooli parimaks mängijaks valitud 26-aastane Senegali koondise ründaja on tänavu jäänud küll Salah'i ja Firmino varju, kuid ta on jätkuvalt kolmeliikmelise ründeliini väga oluline lüli.

Mane on sel hooajal löönud kõikide sarjade peale 18 väravat (8 Meistrite liigas, 10 Premier League'is). Firmino on saanud kirja 27 väravat (11 Meistrite liigas, 15 Premier League'is, 1 karikasarjades) ja Salah 43 väravat (11 Meistrite liigas, 31 Premier League'is ja 1 karikasarjades).

Liverpooli uute potentsiaalsete lepingute kohta kirjutab The Guardian, et lisaks Salah'ile ja Mane'le on uut kontrahti saamas ka Ragnar Klavan ja Alberto Moreno.