Teisisõnu – Liverpooli boss Jürgen Klopp võib taevani Ragnar Klavanit kiita ja vastupidi ning ega Eesti koondise tugitala suurt pilt sugugi ei riku. Kuid sakslane eelistab juba mitu vooru, vähemalt Premier League’is, keskkaitsjatena teisi mehi. Klavan sai viimase täismängu kirja jupp aega tagasi, 24. septembril, pärast seda istus kuus kohtumist varumeeste pingil.

Ütleb ju kulunud vanasõnagi, et ühe mehe õnn on teise õnnetus ja Dejan Lovreni väike vigastus andis Klavanile eelmises voorus terve teise poolaja. Ja meie mees tegi ülimalt korraliku partii.

Kolmapäevase võõrsilkohtumise Middlesbrough’i eel pole veel päris selge, mis seisus Lovren on, kas ta saab nö. korda ja kas Klopp eelistab temale Klavanit või hoopis kedagi teist. Lovren ise ütles Klopile, et tahaks hirmsasti mängida, mille peale Klopp vastas, et ta tahaks ka, aga ei saa juba 20 aastat. Selline Klopi-huumor siis seekord.

Paraku on viimased paar kuud näidanud, et hetkel Klavan Klopi jaoks põhimees ei ole, oma mängud saab eestlane kirja karikasarjas. Aga nagu ikka sellistes olukordades – tuleb eeskujulikult trenni teha, püsida terve ja oodata oma šanssi. Sest see võib tulla. Aga võib ka mitte tulla. Selline see profisportlase elu kord juba on. Lõpuks – pöidlad pihku, et Klavan jookseb kolmapäeval platsile ja teeb kõigile põrgut.

Vaata Middlesbrough’ ja Liverpooli kohtumist kolmapäeval otseülekandena Viasat Sport Balticust algusega kell 21.40.