Klopp ütles 2016. aastal pärast Paul Pogba 89 miljoni naela suurust üleminekut Manchester Unitedisse, et kui sellised hiigelsummad muutuvad tavapärseks, on temal aeg jalgpallist lahkuda. Nüüd pidi Klopp ajakirjanikele aru andma, miks ta on viimase aastaga kulutanud uutele mängijatele üle 250 miljoni naela, makstes alles hiljuti AS Roma väravavahi Alissoni eest rekordilised 66,8 miljonit.

"Mind ei huvita, mida maailm arvab. Samuti ei huvitanud Manchester Unitedit, mida mina arvasin. See (hiigelsummade maksmine) on hetkel ainus võimalus. Kas ma olen oma arvamust muutnud? Jah. See on tõsi. Aga parem on oma arvamust muuta, kui et sul polegi kunagi arvamust," vastas Klopp süüdistustele, et ta on kahepalgeline.

Liverpool kulutas tänavu jaanuaris uue keskkaitsja, Virgil van Dijki ostmiseks 75 miljonit naela. Enne seda jõuti RB Leipzigiga kokkuleppele Naby Keita 50 miljoni suuruses üleminekus. Sel suvel on Klopp Liverpooli tugevdanud lisaks Alissonile ka poolkaitsja Fabinhoga, kelle eest maksti Monacole üle 40 miljoni, ja Šveitsi koondise mängujuhi Xherdan Shaqiriga, kes läks maksma 13 miljonit.

"Ma olen saanud need mängijad, keda olen tahtnud. Olen rahul, arvatagu minust, mida tahetakse," lisas Klopp enne tänast USA-turnee avamängu Dortmundi Borussiaga.

"Maailm on täielikult muutunud. Ei ole võimalik hankida maailmatasemel väravavahti, kellel on Romaga pikaajaline leping, tasuta. Pole minu asi öelda, et me ei taha suurelt kulutada. Lõpptulemuseks oleks, et Liverpool pole edukas ja see variant ei tööta," lausus Klopp.