25-aastane Matip suutis niisiis koos keskkaitsepartneri Dejan Lovreniga hoida Liverpooli värava tugevuselt teises liigas mängiva Burtoni vastu puutumatuna. Meeskonna kolmas keskkaitsja Ragnar Klavan jälgis eilset mängu teatavasti varumeestepingilt.

"Nautisin Dejaniga koos mängimist," sõnas Matip pärast kohtumist uudisteportaali This Is Anfield vahendusel. "Ta on väga hea mängija."

Matip avaldas lootust, et ta pääseb Lovreniga koos püünele ka Inglise kõrgliigakohtumistes, kus seni on horvaadi kõrval tegutsenud just Klavan.

"Loodetavasti tekitame (Lovreniga) koos hea partnerluse. Ma arvan, et meie vahel valitseb juba praegu hea üksteise mõistmine - vahel abistas tema mind, vahel mina teda. Mängisime ka esimestes hooajaeelsetes mängudes koos, seega usun, et meie koostöö saab olema hea."

Viimastel andmetel plaanib Liverpooli peatreener Jürgen Klopp anda Mamadou Sakho alanud hooajaks laenule, mistõttu poleks Klavani olukord meeskonnas kehv ka juhul, kui Matipist ja Lovrenist saabki meeskonna peamine keskkaitseduo. Eesti koondise kapten oleks sel juhul esimene varuvariant ja teeniks kindlasti hooaja edenedes samuti omajagu mänguaega.

Liverpool kohtub laupäeval Inglise liiga kolmandas voorus võõrsil Totteham Hotspuriga.