Shaw jalaluu murdus kahest kohast 2015. aasta septembris, kui talle sõitis Meistrite liigas julmalt sisse PSV Eindhoveni mängija Hector Moreno. See mäng oleks võinud vabalt jääda ka Shaw karjääri viimaseks.

"Ma valetaksin, kui ma ütleks, et ma ei mõelnud mängimise lõpetamisele. Mul oli jalaga palju komplikatsioone ning see oli mu karjääris väga raske hetk. Keegi ei tea seda, aga ma olin lähedal jala kaotamisele. Ma ei teadnud ise ka, kuni arst mulle seda kuus kuud hiljem ütles," rääkis Shaw BBC-le.

"Nad mõtlesid sel hetkel mind Hollandist koju tagasi lennutada ning kui ma seda oleks teinud, oleksin ilmselt jalast ilma jäänud, sest seal olid verehüübed ja muu säärane. Ma ei taha sellest liiga palju rääkida, aga mul on jalal kaks armi, kust nad pidi mu lahti lõikama ja hüübed välja tõmbama, sest see oli niivõrd tõsine."

Operatsioonist paranemine võttis Shawl aega peaaegu kogu 2015/2016 hooaja. Tal oli pärast seda raskusi Jose Mourinho käe all uuesti põhikoosseisu pääsemisega, kuid tänavu on ta esimeses neljas Premier League'i kohtumises olnud platsil algusest lõpuni. Hiljuti nimetati ta klubi augustikuu parimaks mängijaks.