Jose Mourinhole on antud Unitedi ülemuste poolt selge ülesanne järgmisel aastal tiitliheitlusse sekkuda ning raha polevat seejuures mingi probleem. Griezmannile lähedaste allikate sõnul ollakse Griezmanni üleminekule väga lähedal ning tema siirdumine Inglismaale olevat vaid formaalsus, vahendab Manchester Evening.

Griezmannile teeb ManU-s ruumi Wayne Rooney, kes ei hõrenda mitte ainult konkurentsi meeskonna ründajate seas, vaid jätab endast maha ka hiiglasliku tühimiku palgafondis. Rooney teenib hetkel nädalas ligi 290 000 eurot, Griezmann pistab Madridis seitsme päevaga tasku 129 000 eurot.

Vihjeid Griezmanni võimaliku lahkumise kohta klubist tegi hiljuti ka Atletico argentiinlasest peatreener Diego Simeone, kes ütles: "Griezmann ütles mulle: "Kui sina jääd, jään mina ka." Aga praegu ei tea keegi, mis juhtuma hakkab. Ma ei sunniks teda kunagi jääma."

Kõlakad räägivad ühtlasi, et Griezmann on paralleelselt läbirääkimisi pidamas ka Madridi Realiga. Samal ajal haub plaani prantslane Unitedi nina alt ära napsata Londoni Chelsea.

Griezmanni väljaostusummaks arvatakse Inglise meedias olevat 95 miljonit naela (110 miljonit eurot). Üleminekute maailmarekord kuulub mullu suvel Juventusest ManU-sse toodud Paul Pogbale (89 miljonit naela, 103 miljonit eurot).