Liverpool alistas täna kodusel Anfieldi staadionil Londonist külla sõitnud West Ham Unitedi 4:0 (2:0). Skoori avas 19. minutil Mohamed Salah - kes lõi mullu liigamängudes koguni 32 väravat -, nii avapoolaja lõpus kui teise mängupoole alguses kasvatas edunumbreid Sadio Mane ning lõppnumbrid vormistas vahetusest sekkunud Daniel Sturridge.

Mane teise värava puhul tegi väljakukohtunik seejuures suure prohmaka, sest senegallane oli Roberto Firmino antud söödu hetkel selges suluseisus.

Klavan täna tagareie vigastuse tõttu koosseisu ei kuulunud. Kuna ka Dejan Lovren ja Joel Matip polnud päris mänguvalmis, alustas kodumeeskonna keskkaitses Virgil van Dijki kõrval Joe Gomez. Debüüdi tegid Liverpooli eest poolkaitsja Naby Keita ja nullimängu kirja saanud väravavaht Alisson Becker.

Lisaks Liverpoolile on hooaega võiduga alustanud Manchester City (alistas Arsenali 2:0), Chelsea, Manchester United, Tottenham, Bournemouth, Crystal Palace ja Watford.

Mullu kolmanda koha saanud ja tšempioniks tõusnud Manchester Cityle 25 punktiga alla jäänud Liverpool krooniti viimati Inglismaa meistriks 1990. aastal.