Liverpooli abitreener on Klopiga koos töötanud 17 aastat. Buvacit on läbi aastate peetud nö ajuks, kes kõiki sakslase tegemisi ja mänguplaane suunab.

Inglismaa meedia kirjutab, et Klopi ning tema Bosnia ja Hertsegoviinast pärit abimehe omavahelised suhted on läinud nii põhjalikult sassi, et Buvac otsustas klubist lahkuda. Eelnevalt on mehed koostööd teinud ka Mainzis ja Dortmundi Borussias.

Liverpooli meeskond reageeris meedias avaldatule kiiresti ning teatas, et Buvac ei ole klubist jäädavalt lahkunud, kuid jääb hooaja lõpuni isiklikel põhjustel meeskonna tegemistest eemale. Lisaks olevat Buvac jätkuvalt meeskonna palgal.

Liverpooli mängijatele ja teistele personali liikmetele teatati pühapäeval, et Buvac jääb hooaja lõpuni meeskonna juurest eemale. Anfieldil toimuvaid sündmusi teraselt jälgivad ajakirjanikud märkisid, et Klopp ja Buvac on viimasel ajal teineteisest distantseerunud ja meeste läbisaamine ei ole enam sama hea nagu varasemalt.

Liverpool on teatanud, et nad ei hakka asja lähemalt kommenteerima ning Buvaci klubi juures lahkumine on isiklik teema.

Buvac on seega sel hooajal juba teine mees Kloppi ümbitsevast abiliste tiimist, kes klubistalhkunud. Jaanauris otsustas Pepjin Linders asuda NEC Nijmegeni peatreeneriks.

Liverpoolil seisab kolmapäeval ees ülimalt tähtis kohtumine, kui Meistrite liiga poolfinaalis minnakse vastamisi AS Romaga. Liverpool võitis avamängu koduväljakul 5:2.