Lisaks kolmapäeval Meistrite liiga mängus vigastada saanud Salahile jäävad Liverpoolil traumade tõttu eemale kaitsemängijad Joe Gomez ja Joel Matip ning poolkaitsjad Adam Lallana ja Emre Can.

Salahi vigastust kommenteerides ütles Klopp: "23 tundi on veel aega, vaatame, mis saab. Kuid me ei saada Mo`d iga hinna eest platsile pelgalt seetõttu, et tegemist on derbimänguga. See pole lihtsalt võimalik."

"Ma arvan, et ka meie toetajad ei taha seda. Kui tema suhtes on kahtlus, siis ta ei mängi," lisas Klopp ja vihjas Danny Ingsi algkoosseisu pääsemisele: "Jumal tänatud, et Danny on meiega ja heas vormis. Ma ei hakka garanteerima, et ta alustab, aga tema olukord ei tundu sugugi paha."

Ragnar Klavani seisundi kohta Klopp tänasel pressikonverentsil ei rääkinud. Evertoni ja Liverpooli matš algab homme kell 14.30.

66 punkti kogunud Liverpool hoiab hetkel Inglismaal kolmandat kohta, jäädes mängu vähem pidanud Manchester Unitedist (68) maha kahe punktiga ning edestades samuti kohtumise vähem pidanud Tottenhami (64) kahe silmaga. Ülikindel liider on Manchester City (84), kes kindlustaks homme Manchester Unitedit võites endale juba ka meistritiitli.