"Crystal Palace on hetkeseisuga meie jaoks kõige tähtsam mäng. Cityga kohtumine on ülioluline, kuid mitte hetkel. Crystal Palace`i vastu paneme kõik mängu, kogu intensiivsuse ja kontsentratsiooni," kinnitas Klopp, et läheb homsele mängule oma parima rivistusega.

"Nii Liverpooli mängijate kui treenerite jaoks on Meistrite liigasse kvalifitseerumine ülioluline. Ja need mõlemad eelseisvad mängud ongi sellega seotud - üks puudutab järgmist Meistrite hooaega ja teine tänavust. See ongi kogu erinevus. Mõlemad on meie jaoks ülitähtsad kohtumised," lisas sakslane.

Klopp andis mõista, et võib vigastatud paremkaitsja Joe Gomezi asemel juba homme kasutada traumast taastunud Nathaniel Clyne`i. "Clyney on valmis. Ta mängis koondisepausi ajal meie U23 meeskonna eest. Ta on heas vormis," sõnas Klopp.

Lisaks Gomezile on ainus puuduja poolkaitsja Emre Can, keda vaevab seljavigastus.

Hetkel kolmandal kohal asuv Liverpool kohtub Crystal Palace`iga võõrsil laupäeval meie aja järgi kell 14.30. Liverpooli lähirivaalidest võõrustab Manchester United (2. koht) homme Swansea Cityt, Chelsea (5.) võtab pühapäeval vastu Tottenhami (4.).

Premier League`i mängud 31. augustil:
Crystal Palace - Liverpool
West Ham - Southampton
Brighton - Leicester City
Manchester Utd - Swansea
Newcastle - Huddersfield
Watford - Bournemouth
West Bromwich - Burnley
Everton - Manchester City