Liverpool võitis võõral väljakul 3:0 ning mängujärgsel pressikonverentsil päriti Kloppilt kõige rohkem just Kariuse kohta.

"Võib arvata, et kallistada ta just ei tahtnud. Aga see on normaalne otsus. Kui sa pole hetkel parim, pead kõrvale astuma, paremaks saama, tagasi oma parimasse vormi ja vaatama, mis edasi saab," rääkis Klopp.

"Liverpool on pikaajaline projekt - me tõesti tahame klubi arendada. Teame, et peame edukad olema niipea kui võimalik. Teisest küljest peame me end teineteise seltsis mugavalt tundma, väravavaht kaasa arvatud. Ning ma tean, kui tugev Loris Karius on. Kahjuks ei suutnud ta seda viimases mängus näidata, ehk isegi kahes-kolmes viimases mängus - see polegi nii oluline. Mind ei huvita avalik surve, aga mind huvitab see poiss ning tema sellisesse situatsiooni panemine on põhjendamatu."

Klopp pidas silmas viimastel päevadel Kariuse suunas tulnud kriitikanooli, mida kõige rohkem tulistas Sky Sportsi eskpert ja endine Manhester Unitedi kaitsja Gary Neville.

Seda, et Karius pingile jäämisest just eriti vaimustuses polnud, võis näha juba esimestel minutitel telepildist, kui puurilukk varumeestepingil Kloppi altkulmu põrnitses.