Klubi ametlik telekanal LFC TV filmis ning pani Twitteri ja Instagrami kontole üles video, millel on näha, kuidas mehed autoroolis telefoniga räägivad ja isegi roolist kinni ei hoia. Tänaseks on see video sealt kustutatud, kuid ringleb endiselt Youtube'is.

"Kurb on näha kedagi, kes peaks olema eeskujuks, sõitmas niisugusel vastustundetul moel," ütles ajalehele The Sun teedeohutuse ekspert Jack Kushner.

Merseyside'i politsei on kinnitanud, et uurib videol nähtud käitumist ning võtab vajadusel tarvitusele vastavad meetmed.

Lovren liitus Liverpooliga 2014. aastal, kui Southampton teenis tema müügist 20 miljonit naela. Horvaat on Liverpoolis pidanud 82 kohtumist ning viimasel ajal just Ragnar Klavaniga algkoosseisu koha pärast võidelnud.

Laupäevases Premier League'i võidumängus Swansea City üle vigastas Lovren kubemehelihast. Klavan ütles eile Delfile ja Eesti Päevalehele, et ei oska oma võimaliku algkoosseisu naasmist kommenteerida, kuna pole Lovreni vigastusest kuulnud.

Portaali 90min.com andmetel on 27-aastase Lovreni seis nii hull, et ta ei saa isegi korralikult kõndida ega istuda. Horvaatia meedia teatel vaevavad meest suured valud. Klubis oodatakse hetkel Lovreni magnettomograafia uuringu tulemusi.

Liverpooli järgmine mäng on 17. oktoobril, kui koduväljakul võetakse vastu Manchester United.