Lallana ja Henderson võtsid pärast inglaste 3:0 võidumängu Šotimaa üle ette 220 miili (350 km) pikkuse teekonna koondise hotellist Bournemouthi, kus külastati striptiisiklubi. See leidis aset vähem kui 48 tundi enne Inglismaa ja Hispaania mängu, kus Henderson kandis kaptenipaela, kirjutab ajaleht The Sun.

"Nad veetsid seal mõnusalt aega, vaatasid laval tantsivaid tüdrukuid," rääkis üks pealtnägija ajalehele. "Kõik teadsid, et neil seisab kohe ees Hispaaniaga mäng, seetõttu oldi päris šokeeritud."

Teine pealtnägija lisas, et Lallana olevat selles klubis väga sage külaline. "Kõik siinsed tüdrukud teavad teda. Ta võtab vahel ka mõne Liverpooli klubikaaslase kaasa. Viimastel aastatel on ta ülbeks muutunud ega tee teisi enam märkama. Seejuures pole ta kaugeltki parim mängija," rääkis anonüümne allikas.

Inglismaa koondis mängis eelmisel teisipäeval Wembley staadionil Hispaaniaga 2:2 viiki. Lallana, kelle peres kasvavad neljane ja aastane poeg, realiseeris seejuures penalti, lüües oma koondisekarjääri kolmanda värava.