Kameruunlasest keskkaitsja Matip, kes on Ragnar Klavani kõrval teine sel suvel klubiga liitunud keskkaitsja, sai vigastada juulikuises sõprusmängus Wigani vastu, kuid on nüüdseks paranenud ning võib parimal juhul juba homme Barcelona vastu mängida. Sama jutt käib ka USA turneel mängus Londoni Chelseaga peavigastuse saanud keskväljamehe Gjurici kohta.

"Marco Gjuric on tagasi ning Joel Matip samuti. Loodan, et Matip saab nädalavahetusel juba mängida," sõnas meeskonna peatreener Jürgen Klopp. Matipi liitumine tähendab, et keskkaitsja positsioonil on nüüd kolm peamist kandidaati Klavan, Matip ja Dejan Lovren ning neljanda variandina Andre Wisdom, kes klubist kuuldavasti lahkumas on.

Et Liverpool peab nädalavahetusel suisa kaks sõprusmängu - laupäeval Wembleyl Barcelonaga ning pühapäeval Saksamaal Kloppi endise koduklubi Mainziga -, peaksid kõik esindusmeeskonna terved pallurid mänguaega teenima.

Lisaks Matipile ja Gjuricile on vigastusest taastunud ka Lucas Leiva, seevastu keskkaitsja Mamadou Sakho ja äärekaitsja Alberto Moreno niipea väljakule ei naase.