Klubid olid tänavu esmakordselt vastamisi detsembri viimasel päeval, mil Liverpool sai Anfieldil 1:0 võidu. Algkoosseisus alustanud Klavan esitas siis väga korraliku mängu, kuigi sai juba seitsmendal minutil Agüerole tehtud vea eest kollase kaardi.

"See oli meie poolt väga hea meeskondlik esitus. Lõime ühe värava ja kaitsesime hästi, ka teisel poolajal, kui olime surve all. Kaitsesime meeskondlikult ja see oligi selle mängu võti," meenutas Klavan avamängu Liverpool Echo`le. "Mõistagi tuleb oma strateegia ümber mängida, kui midagi sellist juhtub (kollane kaart). Tuleb mängida pisut teisiti, ei saa enam duellidesse tormata."

Oleme tõesti suurte vastu hästi mänginud ja mitte nii hästi nende vastu, kelle kohta öeldakse, et meie peaksime punktid võtma,"
Ragnar Klavan

Küsimusele Agüero kohta teatas eestlane, et kuigi City väravakütt on Inglise liiga üks ohtlikumaid ründajaid, aukartust ta argentiinlase ees ei tunne.

"Ma arvan, et hirmutav pole õige sõna. Ta (Agüero) on maailmaklassi ründaja, kuid Premier League`is on paljudel klubidel tipptasemel ründajad ning nende vastu on meeldiv mängida. Mul on alati ründajate suhtes, kelle vastu väljakule astun, suur austus, kuid hirm pole õige sõna seda tunnet kirjeldama," lisas Klavan.

Liverpool Echo kirjutab, et Klavan on tänavu lisaks Agüerole suutnud väga hea mängu teha veel mitme tippründaja vastu: "Goodison Parkil hoidis Klavan Romelu Lukaku varjus, Arsenali külaskäigu ajal ei andnud palju ruumi Olivier Giroud`le, Zlatan Ibrahimovic suutis Old Traffordil alles 83. minutil skoori avada."

Klavan tunnistab, et nii tema ise kui terve meeskond ongi tippklubide vastu paremini mänginud. "See kehtib terve meeskonna kohta. Oleme tõesti suurte vastu hästi mänginud ja mitte nii hästi nende vastu, kelle kohta öeldakse, et meie peaksime punktid võtma."

ManCity ja Liverpooli mäng algab täna õhtul meie aja järgi kell 18.30. Hetkel vastavalt kolmandal ja neljandal kohal asuvaid klubisid lahutab vaid üks punkt.