Jürgen Klopi juhendatav Liverpool on löönud seitsme liigamänguga kokku 18 väravat ning lisanud Inglise liigakarika mängudes Burton Albioni ja Derby County vastu veel kaheksa tabamust. Nii tiitlikaitsja Leicester City kui suursoosik Arsenal on pidanud seejuures Liverpooliga kohtumistes oma väravast välja võtma neli palli.

Kui Liverpooli kodulehekülg uuris eestlaselt, kas ta vihkaks suurepärases vormis Liverpooli ründajate vastu mängimist, vastas Klavan: "Muidugi. Meil on ees niivõrd palju kvaliteeti, kuid minu jaoks on hea, et ma saan nende vastu treeningutel mängida - see aitab mul kaitsetööd parandada."

Klavan, kes liitus Liverpooliga suvel Saksamaalt Augsburgi klubist, usub, et hakkab Inglismaa jalgpalli nüanssidega kohanema. "See liiga on agressiivsem, kohtunikud lubavad sellist mängu enam. Bundesligaga on väike erinevus. Need on lihtsalt asjad, millega tuleb harjuda, see võttis natuke aega, kuid ma tunnen, et hakkan kohenema," sõnas Premier League`is kolm kohtumist pidanud Klavan.
"Meil on ees niivõrd palju kvaliteeti, kuid minu jaoks on hea, et ma saan nende vastu treeningutel mängida - see aitab mul kaitsetööd parandada,"
Ragnar Klavan

"Igas liigas on midagi spetsiifilist. Inglismaa oma on minu arvates üks parimaid maailmas, vahest isegi parim," hindab Eesti koondise kapten.

Pärast nelja järjestikust võitu on Liverpool tabelijuht Manchester Cityst veel vaid kahe punkti kaugusel. "Meil on olnud hea hooaja algus, see on kindel, kuid hooaeg on veel pikk," ei taha 30-aastane Klavan esimestest mängudest suuri järeldusi teha. "Raske on meie lõppkohta ennustada. Meie võtame ühe mängu korraga, iga kohtumine on oluline, kui tahad midagi hämmastavat saavutada."

Liverpooli hooaeg jätkub 17. oktoobril, kui pärast koondisemänge võõrustatakse Anfieldil Manchester Unitedit.