Jokanovici töö võtab üle legendaarne itaallane Claudio Ranieri, kes tüüris hooajal 2015/16 Premier League'i tšempioniks Leicester City meeskonna.

Jokanovicist sai sel hooajal esimene peatreener, kes Premier League'is töökoha kaotanud. Fulhamil on parasjagu käsil vägagi halb periood ning kirja on saadud kuus kaotust järjest.

Ranieri viimaseks töökohaks oli Prantsusmaa tiimi Nantes'i juhendamine, kelle tüüri juurest ta lahkus eelmise hooaja lõppedes.

Lisaks Leicesterile ja Nantesile on 67-aastane itaallane juhendanud veel Cagliari, Napoli, Fiorentina, Valencia, Madridi Atletico, Londoni Chelsea, Valencia, Parma, Torino Juventuse, AS Roma, Milano Interi ja AS Monaco klubisid ning Kreeka koondist.

Fulhami ridadesse kuulub teatavasti ka Eesti koondise poolkaitsja Mattias Käit. Praegu vigastusega kimpus olev Käit ei kuulunud varasemalt endise juhendaja Jokanovici lemmikute sekka ja esindusmeeskonnas ei ole ta seni ametlikus matšis võimalust saanud. Saab näha, kas tervenedes saab Käit võimaluse Ranierilt.