Kui tund enne mängu algust reklaamis Liverpool oma koduleheküljel välja, et ka täna on nende keskkaitsepaariks Joel Matip - Dejan Lovren, siis vahetult enne kohtumist tuli teade, et Lovren on soojendusel vigastada saanud ja algrivistuses alustab hoopis Ragnar Klavan.

Kuigi Liverpool domineeris avapoolaega selgelt, väravat neil lüüa ei õnnestunud. Mo Salah jättis seejuures 42. minutil ka penalti realiseerimata, lastes Huddersfieldi puurivahil Jonas Lösslil löögi tõrjuda.

Kohe teise poolaja alguses kandis Liverpooli surve lõpuks vilja ning Daniel Sturridge`i värav viis kodumeeskonna 1:0 ette. Kaheksa minutit hiljem oli tablool 2:0 - värava autoriks Roberto Firmino. Lõppseisu 3:0 vomistas Georginio Wijnaldum veerand tundi enne lõpuvilet.

Klavan tegi keskkaitses kaasa terve kohtumise. Võit tõstis Liverpooli 16 punktiga kuuendat kohta jagama.

Liiga liidrina jätkab Manchester City, kes võitis täna võõrsil West Bromwichi 3:2 ja jõudis 28 punktini. Tottenham Hotspuri 1:0 alistanud Manchester Unitedil on teisena 23 ja Tottenhamil kolmandana 20 silma.

Tänased tulemused:
Manchester United 1:0 Tottenham
Arsenal 2 : 1 Swansea
Crystal Palace 2 : 2 West Ham
Liverpool 3 : 0 Huddersfield
Watford 0 : 1 Stoke City
West Bromwich 2 : 3 Manchester City

A late change for #LFC: Dejan Lovren is replaced by Ragnar Klavan due to injury.

Ben Woodburn takes a place on the bench.
— Liverpool FC (@LFC) October 28, 2017

Liverpooli tänane algkoosseis, kus Klavanit veel märgitud pole:

📋 Here's how #LFC line up against @htafcdotcom today... pic.twitter.com/ydxHo4ecYe— Liverpool FC (@LFC) October 28, 2017